Motorvoertuigen Prooij

Schakelbrommeronderdelen.nl

Schakelbrommeronderdelen.nl is ontstaan uit een hobby voor alles met motoren.We zijn gespecialiseerd in schakelbrommers zoals bijvoorbeeld de Aprilia RS50, RS125, Derbi GPR en Yamaha TZR50. Door de jarenlange werkzaamheden met deze brommers hebben we van deze modellen veel kennis en onderdelen in huis.

Problemen bij het bestellen

Bij bepaalde instellingen van de internetbrowser kan het zijn dat u geen producten in het winkelwagentje kunt plaatsen of de bestelling niet kan afrekenen. Wanneer het niet lukt om online een bestelling te plaatsen kunt u ons natuurlijk ook altijd even mailen of bellen om uw bestelling door te geven.

 


 

Bestellen en Ophalen

Als u een probleem heeft met uw voertuig dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. We bieden daarom een snelle verzendservice aan waarbij u de onderdelen al binnen 1 tot 2 werkdagen thuis afgeleverd krijgt. Wanneer het niet lukt om via de webshop te bestellen kunt u uw bestelling ook even door bellen of mailen.

Bijna alle bestellingen worden per post verzonden, daarom hanteren we geen vaste openingstijden. Ophalen van de onderdelen in de winkel is geen probleem, als u vooraf even belt. Let wel, er is geen pinautomaat aanwezig. U kunt de onderdelen vooraf via de site bestellen, of in de winkel contant afrekenen.

Als extra service helpen we u graag telefonisch verder als u later nog vragen heeft over bijvoorbeeld de onderdelen, of het monteren ervan.


Onderdelen

We hebben een zeer grote voorraad nieuwe en gebruikte onderdelen van onder andere deze modellen:

AM6 Motorblokken
- Derbi Motorblokken, nieuw en oud type
Aprilia RS50 & 125 
- Derbi GPR
- Motorhispania 
Yamaha TZR

Staat het onderdeel dat u zoekt niet in de webshop? Bel of mail dan even, de kans is groot dat we het toch hebben liggen of kunnen leveren. Van vrijwel alle merken kunnen we direct nieuwe originele onderdelen leveren tegen zeer scherpe prijzen.
Als u ergens over informatie zoekt of vragen heeft dan kunt u terecht bij het onderdeel Vraag & Antwoord in de linker menu balk, daar vindt u ook onze algemene voorwaarden. U kunt ons natuurlijk ook altijd even mailen of bellen, dan helpen we u graag verder.

 

 

 

Motorvoertuigen Prooij

Simon Stevinstraat 5

3284WC Zuid-Beijerland

Telefoon: 06-12315469